Onze Doodles

Onze Doodles

Onze eerste doodle; Zus is uitgegroeid tot een hondje met een eigenwijs karaktertje; water en kou is niet aan haar besteed; het liefst ligt ze de hele dag voor de open haard, of in de zomer pal in de brandende zon. Ondertussen is Zus bijna 10 jaar, heeft verschillende nestjes gehad en geniet nu van haar welverdiende pensioen. 

Binck daarentegen is inmiddels een stoere vent van ruim 5 jaar. Hij is helemaal goedgekeurd en heeft al een aantal x papa mogen worden. Spelen met pups is het liefste wat Binck doet. (nou ja, en in sloten springen en ravotten natuurlijk). Binck heeft de zachtste fleece vacht die je je maar kunt voorstellen. Hij is geboren als een donkerbruin bolletje wol maar wordt inmiddels al behoorlijk wat lichter op zijn flanken. Achter het speelse en ondeugende karakter schuilt een hond die onvoorwaardelijk van je houdt. Zowel Zus als Binck wonen bij ons in huis.

Naast deze twee lieverds hebben we ook nog Noodle (Kleindochter van Zus) zij woont in een gastgezin vlakbij; we zien haar regelmatig als de hondjes uitgelaten worden; samen rennen rondom de voetbalvelden is wat Noodle en Binck graag samen doen. Uit het laatste nestje van Noodle hebben we 2 knappe doodletjes aangehouden; Ziva en Jazz; een prachtige medium en een lieve mini doodle. Zij zullen binnenkort het keuringstraject ingaan om eventueel in de toekomst zelf ook pups te kunnen krijgen.

Dribbel alias Miss Dribbs is geboren uit het eerste nestje van Noodle en uitgegroeid tot een mooie en super energieke doodle. In 2021 heeft Dribbel maar liefst 8 Brabantse Doodle pups op de wereld gezet; Wat een ontzettend relaxed en zorgzaam moedertje bleek zij te zijn! Ook dribbel zien wij regelmatig; zij woont bij onze nichtjes en neef ook hier in Oudenbosch. Uit het nestje van Dribbel is Livy geboren; De gedragsdeskundige noemde Livy een copy-paste van haar moeder. We hopen dat zij in de toekomst wellicht ook goedgekeurd en doodle mama zal worden.

Tot slot ons mini dametje Joeki; geboren uit een mooie bloedlijn van de Zaanse Doodles. Joeki is inmiddels goedgekeurd, maar mag voorlopig nog genieten van haar puberstreken. Ze woont bij een geweldig gastgezin in Etten-Leur en we hopen dat Joeki eind volgend jaar haar eerste nestje zal krijgen.