Momenteel zoeken wij geen gastgezinnen

Wat is een gastgezin?

Op dit moment zijn we op zoek naar een gastgezin voor hopelijk een geschikt teefje uit het komende nestje van Dribbel

Omdat we graag ons fokprogramma willen uitbreiden en wij het ras op een serieuze manier voort willen zetten, zijn we soms op zoek naar een lief en zorgzaam gastgezin die graag een pup in hun gezin willen opnemen. Op die manier krijgt elke hond de aandacht die zij (het betreft altijd een teefje) verdient en kunnen wij nog meer mensen blij maken met een Australian Labradoodle.

Net zoals bij een "gewone" pup komt de pup na 8-10 weken bij jullie thuis wonen. Pas na een jaar zal het teefje uitgebreide gezondheidstesten ondergaan en wordt door ons bekeken of ze inderdaad opgenomen wordt in ons fokprogramma.  Als wij besluiten niet te gaan fokken dan zal de hond gesteriliseerd worden (op onze kosten)

Afgekeurd voor de fok wil namelijk niet zeggen ongezond! Een fokhond moet namelijk perfect zijn en op (bijna) alle fronten een 9 of een 10 scoren. Een rapportcijfer 8 zal niet voldoende zijn naar onze fokmaatstaven, maar is natuurlijk sowieso een prachtige, lieve gezinshond. U krijgt ook net als gewone pupkopers 2 jaar garantie op genetische afwijkingen.

Indien we besluiten haar wel voor de fok te willen gebruiken, krijgt u het bedrag wat u voor de pup betaald hebt terug, mits u aan onze voorwaarden voldaan heeft. (wij verwachten o.a. dat u met de pup op cursus bent geweest, dat er goed voor haar gezorgd wordt en dat de pup af en toe bij ons op visite komt)
Nadat ze maximaal 4 nestjes heeft gehad heeft u het volledige aankoopbedrag terug ontvangen en wordt het teefje gesteriliseerd; Het teefje wordt, zonder verdere betaling, eigendom van het gastgezin.

De normale kosten, zoals voer, evt. belasting, goede dierenartszorg, trimster etc., zijn voor het gastgezin net als of het uw eigen hond is. Als er kosten gemaakt worden met betrekking tot de fok, zoals onderzoeken en de dekking, dan zijn deze uiteraard voor ons.

We willen wel graag contact houden met het teefje. Ze moet zich natuurlijk ook bij ons thuis voelen als ze puppies krijgt. In die periode (ca. 9 weken) woont ze immers bij ons.  In deze tijd bent u uiteraard van harte welkom om moeder met pups te bezoeken. Het is daarom belangrijk dat u in de buurt van Oudenbosch (max. 10 kilometer) woont, zodat we regelmatig contact met elkaar en met de hond kunnen hebben. 

Uiteraard komt er net iets meer bij kijken dan wanneer u een "gewone" pup aanschaft. Indien je meer informatie wenst over het gastgezin, kun je via het contactformulier of telefonisch contact een afspraak maken om met elkaar kennis te maken, zodat we meer inhoudelijk de afspraken over en weer uit kunnen leggen.