Wie zijn wij

Met drie jongens Teun (19), Jaap (17) en Guus (15) hebben wij en echt mannenhuishouden. De jongens wilden heel erg graag een zusje, maar papa en mama zagen dat niet meer zitten. Toen besloten was dat er een pup ging komen hebben we democratisch een naam gekozen. De jongens hadden vooraf bedacht dat ze alledrie voor de naam "Zusje" zouden kiezen. Tja, en dan is het drie tegen twee.....

Zus uitgegroeid tot een hondje met een eigenwijs karaktertje; water en kou is niet aan haar besteed; het liefst ligt ze de hele dag voor de open haard, of in de zomer pal in de brandende zon. Ondertussen heeft Zus verschillende nestjes gehad en geniet nu van haar welverdiende pensioen. 

Binck daarentegen is inmiddels een stoere vent van ruim 5 jaar. Hij is helemaal goedgekeurd en heeft al een aantal x papa mogen worden. Spelen met pups is het liefste wat Binck doet. (nou ja, en in sloten springen en ravotten natuurlijk). Binck heeft de zachtste fleece vacht die je je maar kunt voorstellen. Hij is geboren als een donkerbruin bolletje wol maar wordt inmiddels al behoorlijk wat lichter op zijn flanken. Achter het speelse en ondeugende karakter schuilt een hond die onvoorwaardelijk van je houdt.

Zowel Zus als Binck wonen bij ons in huis. Naast deze twee lieverds hebben we ook nog Noodle (Kleindochter van Zus) zij woont in een gastgezin vlakbij; we zien haar regelmatig als de hondjes uitgelaten worden; samen rennen rondom de voetbalvelden is wat Noodle en Binck graag samen doen.

Dribbel alias Miss Dribbs is geboren uit het eerste nestje van Noodle; Nu ruim  2 jaar oud en uitgegroeid tot een mooie en super energieke doodle. Inmiddels is zij helemaal goedgekeurd ze is toegevoegd aan onze roedel die dit mooie ras gaat voortzetten. Ook dribbel zien wij regelmatig; zij woont bij onze nichtjes en neef ook hier in Oudenbosch.

Onze eerste mini-dame Joeki; geboren uit een mooie bloedlijn van de Zaanse Doodles. Joeki mag voorlopig nog genieten van het pupzijn en puppenstreken uithalen bij een geweldig gastgezin in Etten-Leur. We zijn sinds kort begonnen met allerlei keuringen die nodig zijn indien ze in de toekomst mama mag worden. We verwachten het eerste nestje van Joeki pas in 2022.

Tot slot hebben we 2 dames uit het laatste nest van Noodle aangehouden; Joyful Ziva en Joyful Jazz. Beiden zijn prachtige lieve doodles met hun heerlijke puberstreken. Eind dit jaar zullen we het keuringstraject voor deze twee dames opstarten. Nu hebben de gastgezinnen hun handen vol aan deze twee dolle dames.