Wie zijn wij

Met drie jongens Teun (18), Jaap (16) en Guus (14) hebben wij en echt mannenhuishouden. De jongens wilden heel erg graag een zusje, maar papa en mama zagen dat niet meer zitten. Toen besloten was dat er een pup ging komen hebben we democratisch een naam gekozen. De jongens hadden vooraf bedacht dat ze alledrie voor de naam "Zusje" zouden kiezen. Tja, en dan is het drie tegen twee.....

Zus heeft een puppiecursus en verschillende vervolgcursussen gedaan. Regelmatig kregen we complimenten; Zus was ontzettend makkelijk goed te trainen. In tegenstelling tot de meeste Australian Labradoodles is Zus niet verzot op water. Natuurlijk volgt ze braaf als je zelf het water in loopt, maar uit zichzelf zal ze niet snel het water in gaan. Al met al is Zus uitgegroeid tot een hondje met een eigenwijs karaktertje; water en kou is niet aan haar besteed; het liefst ligt ze de hele dag voor de open haard, of in de zomer pal in de brandende zon.

Binck daarentegen is inmiddels een stoere vent van ruim 3 jaar. Hij is inmiddels helemaal goedgekeurd en heeft al een aantal x papa mogen worden. Spelen met pups is het liefste wat Binck doet. (nou ja, en in sloten springen en ravotten natuurlijk). Binck heeft de zachtste fleece vacht die je je maar kunt voorstellen. Hij is geboren als een donkerbruin bolletje wol maar wordt inmiddels al behoorlijk wat lichter op zijn flanken. Achter het speelse en ondeugende karakter schuilt een hond die onvoorwaardelijk van je houdt.

Zowel Zus als Binck wonen bij ons in huis. Naast deze twee lieverds hebben we ook nog Lieve (dochter van Zus) aangehouden.. Lieve woont bij een warm gastgezin in Roosendaal. Lieve heeft het karaktertje van haar moeder en is ontzettend aanhankelijk. Ze is een ontzettend goed moedertje; ze heeft inmiddels 11 knappe pups grootgebracht!

Noodle is inmiddels 3 jaar oud en is helemaal goedgekeurd. Zij zal half april haar eerste nestje gaan krijgen.

En tot slot onze rising starLotje; onze jongeste telg, geboren uit het laatste nestje van Lieve; Nu ruim een jaar oud en uitgegroeid tot een mooie en stabiele doodle. We hopen dat zij in de toekomst goedgekeurd zal worden zodat zij het ras kan voortzetten. Lotje en Noodle wonen allebei in Oudenbosch dus regelmatig komen onze hondjes elkaar tegen om te spelen!