Helaas niet meer mogelijk om in te schrijven

Inschrijven niet meer mogelijk

Helaas is het niet meer mogelijk om in te schrijven voor het nestje van Noodle. We verwachten ons volgend nestje pas weer eind van 2022 of begin 2023.

Wat vind ik belangrijk;

Wij vinden het belangrijk dat onze honden een actief leven krijgen en niet teveel alleen zijn. Gezinnen waarbij tijd is voor een dagelijkse wandelingen, voldoende tijd voor de wekelijkse vachtverzorging (zeker 1,5 uur), en waar de hond weinig alleen zal zijn, hebben bij ons een streepje voor.

 

Als u kinderen heeft
dan is ons advies te wachten met een hond tot het jongste kind 10 jaar oud is. U heeft dan veel meer uw handen vrij om ook voldoende aandacht aan uw hond te kunnen geven. Daarnaast (minstens zo belangrijk) kunnen uw kinderen beter geleerd worden hoe ze met de pup en later de hond om moeten gaan. Wij wijzen een eventuele aanmelding niet direct af, maar gezinnen met wat oudere kinderen genieten wel onze voorkeur.

 

Eerder contact
Indien er meer gezinnen in aanmerking komen dan dat er pups beschikbaar zijn, kijken we ook naar het moment dat er contact gelegd is met Brabantse Doodles. Sommige gezinnen wachten al geruime tijd (soms enkele jaren) op een pup; vanzelfsprekend hebben zij een streepje voor op de mensen die sinds kort hun interesse kenbaar hebben gemaakt.

 

Onderbuikgevoel

Tot slot is het een kwestie van onderbuik-gevoel; er moet een wederzijdse “klik” zijn; We vinden het belangrijk dat er een fijn contact is, zodat de lijntjes kort zijn en blijven.